Amaaras Hotel and Marina Ltd., Hasan Öztoprak ve Abdullah Yücel Öztoprak’a ait Toplu Konut Projesi Halkın Katılım Toplantısı Hk.

DUYURU

Lefke/Gaziveren’de, Amaaras’ Hotel and Marina Ltd, Hasan Öztoprak ve Abdullah Yücel Öztoprak’a ait Pafta/Harita: S29-C-09-D-1-A & S29-C-09-D-1, Ada/Blok: 101, 125 ve 126, Parsel: 585, 586, 588, 589, 590, 1, 55, 56 numaralı arazilerde “TOPLU KONUT PROJESİ yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Tüzüğünün 22. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.

 

Toplantı Yeri: Gaziveren Spor Kulübü

Toplantı Yerinin Adresi: Lefke/Gaziveren

Toplantı Tarihi: 4 Mart 2025 Salı

Toplantı Saati: 10:30

Proje Sahibi:Amaaras’ Hotel and Marina Ltd, Hasan Öztoprak ve Abdullah Yücel Öztoprak

Proje Sahibi Tel No: 0 548 888 19 45

ÇED Raporunu Hazırlayan Ekip Başkanı: Ayten Akansu

ÇED Raporunu Hazırlayan Ekip Başkanının Mail Adresi: ozkokayten@gmail.com

 

Halkımıza saygı ile duyurulur.

 

Not:

Taslak ÇED Raporuna https://cevrekorumadairesi.org/ced-subesi/detay/582 adresinden veya Çevre Koruma Dairesi’nden ulaşabilirsiniz

 

Taslak ÇED Raporu ile ilgili görüşlerinizi, en geç toplantı tarihinden sonraki 3 iş günü içerisinde Çevre Koruma Dairesine yazılı olarak veya cevrekorumaced1@gmail.com adresine mail olarak iletebilirsiniz.